maanantaina, joulukuuta 10, 2007

Lämpöiset ruokatunnelmat

Eräs ruokablogiuniversumin parhaita asioita monien muiden ohella on se, että uusia tuttavuuksia löytyy jatkuvasti. Joskus enemmän, joskus vähemmän, mutta kuitenkin. Hyvä ruokablogi on jollain tapaa omanlaisensa, kiva katsella ja pistää pään surraamaan - ja tietysti tulvillaan reseptejä, joita voisi kokeilla vaikka heti. Ja koska itsekin olen löytänyt monta blogia muiden vinkkien kautta, vinkkaan seuraavat ehkä hieman tuntemattomammat suuruudet, jotka viime aikoina ovat puhutelleet:

Kurpitsamoska on ollut olemassa jo hieman pidempään, mutta on melko uusi tulokas Blogilistalla. Hämmästyttävän kadehdittavaa paneutumista ruoanlaittoon, mm. seitanin valmistuksen muodossa, ja ennen kaikkea riemufiilis muutenkin.

Tofu for Two:n löysin tänään, ja hyvien vinkkien ja uusien ideoiden määrä oli hengästyttävä. Lämminhenkinen ilme rauhoittaa kävijän kuitenkin niin, että sivulla viihtyy onnellisesti hymyillen ja piiiitkään. Mainiot linkit ohjaavat edelleen.

Korianteria on tuore blogi, jota jään seuraamaan mielenkiinnolla. Tykkään varsinkin tekstien rennosta otteesta ja asenteesta ruoanlaittoon.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti promoamisesta ja sanoista <3. Miekin jäin nyt aivan koukkuun tuohon Tofu for two:hon. Heräsi tossa tunti sitten lukeakseni aamun tän päivän tenttiin, mutta nyt nyt huomaan selaavani koko ajan sitä :D

Anni kirjoitti...

Moi Anna, kiitos kauniista sanoista! Tosi mukavaa kuulla, että Tofu for Two löytää uusia lukijoita.

Ja Mari; kiva kuulla, että viihdyt meidän blogissa, mutta suosittelen silti tenttiin lukemista! Tiedän, kuinka koukuttavaa blogien selailu voi olla, mutta ehtiihän sitä sitten tentin jälkeen...

Liina kirjoitti...

kiitos Anna - nyt tekisi mieli vääntää joku huonoakin huonompi vitsi maksetuista mainoksista, mutta oikeasti tuli hyvä mieli. ja ja ja.
kiva tietää, että joku ainakin lukee =)

sä oot sitäpaitsi mun idoli tällä saralla.

Anna kirjoitti...

Hih, olkaa hyvät! Ajattelin että teen ehkä jollekin palveluksen listaamalla lemppareitani, sitä ei koskaan tiedä josko joku löytäisi ihan uusia reittejä blogirutiineihinsa niin.

(Enkä nyt näe mitään hirveetä ristiriitaa siitä, että kahta teistä kolmesta olen pyytänyt perustamaan blogin :D. Mari sai Kurpitsamoskan sitäpaitsi kasaan ennen mua...)

Meri, Helsinki kirjoitti...

Siis täällä onki joku kokkityttöjen mafia näiden kaikkien blogien takana! o_O Mahtavaa :-D

Anonyymi kirjoitti...

Minä sujahdin heti vastavierailulle ja mukavaa, että samantein sain lisää tutkittavaa promoamisesi ansiosta... Olen ollut tuolla Vuodatuksen puolella aika sisäsiittoisesti ja vasta nyt uskaltautunut tänne ulkomaailmaan tutkailemaan millaista ruoka-ajattelua täältä löytyy - ja täytyy sanoa, että täältä löytyykin oikeasti ajattelua ja mielipiteitä - alan melkein viihtyä täällä suunnalla.... Jotta osaisin tänne helpommin toistekkin niin ethän pahastu blogisi liittämisestä linkkilistaani?

Anna kirjoitti...

Ylimuuli: Mafia :D Säkin olet sitäpaitsi osallinen tähän kuvioon, kuten ehkä kommenttiraidoistasi olet huomannut ;)

Marke: Kivaa että olet viihtynyt tutkimusretkilläsi! Maailmaan mahtuu niin paljon avartavaa ruoka-ajattelua. Saa toki linkittää!

Meri, Helsinki kirjoitti...

Myönnän syyllisyyteni.

t. don Mukkelis

ps. paitsi kun on nainen niin onko se dona? :-D Vai doni(tsi).

Liina kirjoitti...

on se dona.

mutta saat tämän kerran anteeksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Se on doña, jos ihan tarkkoja ollaan. Don tarkoittaa lahjaa. Ei ihan sellaista pakettia(=regalo), mutta kuitenkin... ;)