sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2008

Kookosbanaanipirtelö

Kuva-arkistoni kätköistä löytyi sovellus Ylimuulin kuuluisasta banaanijäätelöstä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ideani oli lisätä jäisten banaanipalasten joukkoon kookosmaitoa ja sauvasekoittaa juomaksi. Lopputulos oli mielestäni niin pirtelömäinen, että sen maidottomuutta ja lisäsokerittomuutta ei tosiaan huomannut. Esimerkiksi maitoallergisissa pikkulapsiperheissä tämä voisi olla suurta huutoa!Kookosbanaanipirtelö (kahdelle)
1-2 banaania
1-2 dl (kylmää) kookosmaitoa

*Paloittele ja pakasta banaani(t).
*Ota jäätyneet banaaninpalat huoneenlämpöön ja anna niiden pehmentyä hieman, n. 5 minuutin ajan.
*Laita palat kannuun ja lisää joukkoon tilkkanen kookosmaitoa. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Sekoita ja lisää kookosmaitoa, kunnes koostumus on mielestäsi sopiva.

2 kommenttia:

Meri, Helsinki kirjoitti...

Oiiii, mä oon kokeillu ihan vastaavaa, mut sit pistin vielä pakkaseen uudestaan niin ei ollu ihan pirtsuu :-) Kookos on hyvää ja banaani on hyvää ja yhes ne on mahtavia, kun suklaan vielä lisää komboon niin kilisee jo luksuskellot!

Anna kirjoitti...

Ajattelinkin että oot varmasti tehnyt joskus jotain tän tapaista :)

Kookos ja banaani on kyllä pari, jonka voisi luulla kuuluvan yhteen vähän samaan tapaan kuin mä pienenä luulin, ettei kenenkään nimi voi olla Noora ilman että edessä on nimi Elli. Okei, tää oli nyt kyllä melkoisen kaukaa haettua... mutta totta!