
Katkarapu-piparjuuripasta
pastaa
oliiviöljyä
piparjuurikermaa (yhtä annosta kohden n. 1/2 dl)
katkarapuja
tuoretta basilikaa hienonnettuna
tarjoiluun parmesan-juustoa
*Sulata katkaravut joko jääkaapissa tai muovipussissa vesihauteessa.
*Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi.
*Sekoita valutetun pastan sekaan ensin tilkkanen oliiviöljyä, sitten piparjuurikerma, sulaneet katkaravut sekä hienonnettu basilika.
*Tarjoile parmesan-lastujen kera.
5 kommenttia:
uuuuh, tätä pitää niin kokeilla!
Itse tykkään tuollaisista vähän kirpeistä mauista, ja toi piparjuuri on ollut ihan viime aikojen ykkösjuttu :D Toi pasta oli kyllä harvinaisen onnistunut jämäkokkaus, vieläkin tekis mieli pyytää annosta tai paria nenän alle.
Niin juu, se piti vielä todeta kun ei postauksesta käynyt ilmi, että piparjuurta riittää tosi pieni määrä maun antajaksi. Jos sitä menee liikaa, maku muuttuu helposti kirpeästä kitkeräksi ja liian dominoivaksi. Varsinkin näin herkkien makujen seurassa vähemmän on parempi kuin liikaa.
Vaikuttaa hyvältä!:) Kiva saada vähän ideoita piparjuuren käyttöön...
Kiitos :) Mulla on kokeilulistalla ainakin savuliha-piparjuurievässämpylät, joiden ohjeen bongasin joskus netistä...
Lähetä kommentti