perjantaina, huhtikuuta 17, 2009

Postpääsiäisen perhespektaakkeli

Blogi on uinununt pääsiäishorroksen vallassa, vaan ei aivan suotta. Juuri nyt seuraa nimittäin viiden postauksen mega-annos pääsiäis- ja muita ruokatunnelmia kotiseudultani Keski-Suomesta.

Uneliaan perheen yhteisiin lomapäiviin kuuluu tietysti runsaasti nukkumista, mutta runsaasti myös ruoanlaittoa ja yhdessä syömistä. Oma osuuteni keittiössä jäi lopulta aika vähäiseksi, vaan muut perheenjäsenet olivatkin sitten sitäkin innokkaamalla kokkituulella. Mikä parasta, herkuista vaadittiin ottamaan kuvia ja postaamaan ohjeet blogiin :D! Sehän sopii. Seuraavissa postauksissa siis loman antia.

Jotain sentään valmistin itsekin, nimittäin tämän helpon ja raikkaan pääsiäisjälkkärin sunnuntain juhlapöytään. Ohjeen idea on Kotilieden pääsiäisnumerosta (6/09).Pääsiäismaljat (viidelle)
1 tlk (2,5 dl) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 prk (250 g) maitorahkaa
1 tlk ananasrenkaita tai ananaspaloja
2 appelsiinia
rusinoita

*Vaahdota vaniljakastike ja sekoita joukkoon rahka.
*Kuori appelsiini ja leikkaa se suupaloiksi. Valuta mehu ananaksesta, leikkaa ananasrenkaat pienemmiksi paloiksi.
*Annostele maljoihin kerroksittain hedelmiä, rusinoita ja vaniljaista vaahtoa.

3 kommenttia:

Olive Tree kirjoitti...

Hi, it's a very great blog.
I could tell how much efforts you've taken on it.
Keep doing!

Rosmariini kirjoitti...

Mahtava monipostaus ja mahdottoman herkullisen kuuloinen pääsiäinen teillä.

Omatkin tuttuni saattavat suunnitella toisinaan jonkin semmoisen sapuskan tekemistä, josta saisi sopivan postauksen Pastanjauhantaan. Tai ravintolassa joku saattaa sanoa, että "ota nyt ihmeessä kuva tästä, niin voit pistää sitten blogiin". Kyllä meidän kelpaa. ;)

Anna kirjoitti...

Rosmis: Kiitti! Ja kyllä, on ihan mahtavaa että joskus laiskaksi ja passattavaksi heittäytyminen ei tarkoitakaan blogimateriaalin ehtymistä, kun innokkaiden avustajien joukko on sankka :D