lauantaina, maaliskuuta 20, 2010

Pähkinä+selleri+leipäjuusto

Ensin sitä hehkutti Ketsuppila, sitten Herkun ja koukun Jytis jalosti sitä ja sitten se saapui minun keittiööni. Rouskuvaa, pehmeää, suolaista, makeaa ja aika terveellistäkin vielä, toimii! Omassa salaatissani rouskis-rouskista lisäsi entisestään salaattipedin vaihto ohuisiin punakaalisuikaleisiin. Unohdin tuoreet herkkusienet, jotka olisivat toimineet salaatin seassa varmasti hyvin, mutta ilmankin pärjättiin mainiosti. Tässäpä siis jälleen uusi versio.























Leipäjuusto-selleri-cashew-melonisalaatti

varsiselleriä ohueksi viipaloituna
leipäjuustoa kuutioina
suolattuja, savustettuja cashewpähkinöitä tai maustamattomia vastaavia
hunajamelonia kuutioina
salaattipohjaksi salaattia tai kaaliraastetta

*Sekoita, nauti öljyn ja/tai viinietikan kanssa tai ilman makusi mukaan.

3 kommenttia:

Jytis kirjoitti...

Uuu, no pitääpä testata kaaliraasteellakin! Mmm, tää oli kyllä hyvää.

Sanna kirjoitti...

Hitto, kai tätä on sitten itsekin testattava! :D Kuulostaa jo paperilta sen verran naminamilta, kun mukana on niin montaa omaa suosikkiainesta (leipäjuusto, cashewit, selleri..mm!)

Anna kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Kuva on harmittavan kelmeä, mutta onneksi ainekset puhuu puolestaan :)