Joukko ruokafiilistelijöitä kokoontui yhteen brunssin merkeissä. Letkeästi aamupäivästä iltapäivään taittunut sunnuntaihengailun hetki oli ainakin minulle suuri valopilkku marraskuun harmaudessa. Liekö kasassa aineksia mihinkään muuhun kuin onneen, kun elimistöään saattoi voidella vaikkapa persikkaisella skumpalla, punajuurihummuksella tai suussasulavalla ranskalaisella voilla?
Paljon muutakin pöydästä löytyi, kuten kuva kertoo. Juustoa, juustoa, juustopiirasta, lohta, karhu- ja villisikasalamia, perunalettusia, kotitekoista näkkileipää, kakkuja, viiden sokerin fudgea, muffineja, joulutorttuja... Tällaiselle kokonaisuudelle kannattaa tosiaan varata aikaa, sillä nautinnollinen santsaaminen santsaamisen jälkeen on ehkäpä koko brunssistamisen sielu. Tällainen kohtuuttomuus on niin suotavaa, että paavikin varmaan sallisi sen.
Oma viemiseni oli salaatti, joka koostui tammenlehväsalaatista, viinisuolaheinästä, päärynästä, sinihomejuustosta ja granaattiomenan siemenistä.
Silkkaa taidetta lautasella, kiitokset!
5 kommenttia:
Olipa paljon herkkuja tarjolla! Sun salaattisi näyttää tosi nätiltä...
Taidetta, kyllä!
Maha on ollut piukassa koko päivän, mutta nyt taas maistuisi kun nuita kuvia katsoo...:P
tuo sinun salaattisi on kyllä niin uskomattoman kaunis, josko oli se hyvääkin.
kiva oli rehvata pitkästä aikaa.
Vautsi mika brunssi!!
Saisiko sita punajuurihummuksen ohjetta... mina kun pidan seka hummuksesta etta punajuurista kovasti!
Juu, paavi on ehdottomasti brunssien ystävä :)
Anna, mä vastasin tuosta hummuksesta ja ohje löytyypi täältä, suosittelen!
Kiitos kommenteista kaikille!
Nuo granaattiomenan siemenet ovat takuuvarma keino saada salaattiin vähän näyttävyyttä! :) Viinisuolaheinän olen keksinyt vasta ihan hiljattain, se on mielestäni tosi kaunis salaattivihannes.
Punajuurihummus oli tosiaan ihana tuttavuus, kiitos Jytis linkistä!
Lähetä kommentti