lauantaina, marraskuuta 21, 2009

Välimeren suolainen tuulahdus

Note to self #1: Jos piiraaseen laittaa runsaasti fetaa, piiraaseen ei kannata laittaa muuta suolaista.
Note to self #2: Aurinkokuivatut tomaatit ovat suolaisia.























Rakenne ja maku muuten olivat kuitenkin niin kohdillaan, että kaverilta saatu loisto-ohje ansaitsee tulla jälleen mainituksi. Tällä kertaa siis täytteenä 200 g pakastepinaattia, pätkä purjoa sipulin puuttuessa, 200 g fetaa (kannattaa siis esim. liottaa tässä kombossa hieman vähemmän suolaiseksi), n. 50 g hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia sekä muna-kermaseos sitruunamehuineen ja pippureineen. Täytteen ainesvaihdoksia lukuunottamatta mentiin aika tarkalleen blogissa aiemmin esitellyn lohi-pinaattipiiraan tapaan.

3 kommenttia:

Hanna Takala kirjoitti...

Siinä on ollut tiukkaa tavaraa :P

cele kirjoitti...

Onpas kyllä tosi herkullisen näköinen piirakka. Pitää laittaa testiin. :)

Anna kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Juu, suola tiukkui suussa mutta oli silti niin hyvää että piti santsata useamman kerran :D