Miksikä tätä muuten nimitetään? Uunissa tehtynä se olisi pata, mutta pannuversionakaan se ei vaan sovi tälle ruoalle... äh, en tiedä :).

Bratwursti-hapankaalipata (2 suurta annosta)
2 bratwurstia
250g hapankaalia
2 dl kermaa (tein itse kasvisrasvasekoitteella)
(hieman vettä)
3-4 rkl hunajaa
3 rkl dijon-sinappia (2 vois olla parempi)
pippuria, suolaa
Paloittele bratwursti paloiksi. Paista niihin haudutuspannulla hieman väriä. Lisää pannulle hapankaali, kuumenna, lisää kerma sekä tarvittaessa hieman vettä. Mausta sinapilla ja hunajalla, sekoita. Anna hautua rauhassa, voit esimerkiksi alkaa harkita knöödeleiden keittämistä tässä vaiheessa. Maistele, mausta suolalla ja pippurilla.
2 kommenttia:
Makaroneja keitin lisäkkeeksi ihan siitä ilosta että voisin kirjoittaa tuon otsikon.
Valitettavasti joudun romahduttamaan perustelusi, sillä makaronit ovat saksaksi Nudeln :) Knöödelit ovat keitettyjä taikinapalleroita, usein perunapohjaisia.
http://de.wikipedia.org/wiki/Kn%C3%B6del
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kn%C3%B6%C3%B6deli
Herkullisen kuuloinen resepti kyllä, pitääpä kokeilla!
Kiitos Sohvi kommentista! Tosiaan, näinhän asia onkin! Vuosi sitten en olisi tuota tullut edes ajatelleeksi, mutta tarkemmin ajatellen nyt vuoden sisällä olen törmännyt knöödeli-ilmiöön eli osaisin ehkä ilmaista itseäni saksaksikin paremmin ;)
Lähetä kommentti