Rouheanrupuinen vai helppo ja herkullinen? Taipuisin jälkimmäiseen. Ohje on tällä kertaa todella suurpiirteinen, sillä tämä jos mikä on todellista jääkaapin jämien pelastusruokaa.
Rapeat pestoperunat
pussinpohjallinen perunoita, esimerkiksi 6-7 kpl
purkinpohjallinen tai -puolikas valmispestoa
(tilkka oliiviöljyä, ellei pesto ole kovin öljyistä)
*Keitä perunat lähes kypsiksi (niin että haarukka jo melkein uppoaa keitettyyn perunaan, muttet ihan vielä voisi kuvitella syöväsi perunaa sellaisenaan).
*Voit makusi mukaan jättää kuoret perunoihin tai kuoria ne. Paloittele sitten keitetyt perunat suupalan kokoisiksi. Voitele uunivuoka, kaada vuokaan perunat ja pestokastike sekä tarvittaessa tilkka öljyä, kääntele sekaisin.
*Paista uunissa 225°C:ssa 10-15 minuuttia tai kunnes perunat ovat saaneet hieman rapeaa pintaa ja väriä, mutta pesto ei ole vielä päässyt palamaan.
2 kommenttia:
Hyvää! Kokoeilin..
Kiva kuulla!
Lähetä kommentti