sunnuntai, syyskuuta 09, 2007

Pastaa laiskan makuun

Seuraava ohje sopii mainiosti urbaanin hektiseen yhden hengen keittiöön. Aikaa kuluu vähän, tiskiä tulee vähän. Tai sitten sitä saattaa vain kuluttaa 3 tuntia iltapäivästään lehtiä lukien, ja yhtäkkiä huomata että nyt on saumaa tasan raejuustopastalle.























Tomaatti-raejuustopasta (yhdelle)
pussinpohjallinen pastaa (esim. fusilleja), keitinveteen suolaa&öljyä
1 valkosipulinkynsi
2 tomaattia
muutama rkl raejuustoa
ripaus rouhittua mustapippuria
koristeeksi basilikan lehtiä

*Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.
*Hienonna valkosipulinkynsi pienenpieneksi. Pilko tomaatit pienehköiksi kuutioiksi, kaada ylimääräistä nestettä pois.
*Kun pasta on kypsää al dente ja keitinvesi pois valutettu, sekoita pastan joukkoon valkosipuli ja tomaatti. Lisää sitten raejuusto. Sekoita jälleen. Tomaatin ja raejuuston kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei ylimääräistä nestettä pääse pastan joukkoon. Mausta pippurilla, koristele basilikalla.

Ei kommentteja: