Raejuustolla ja kananmunilla pelattiin myös jokin aika sitten, kun ostin savukalaa. Sellainen on harvinaista herkkua tässä taloudessa, joten tapauksen kunniaksi oli tehtävä uuniperunoita. Pestyt rosamunda-perunat kypsyivät parissasadassa asteessa n. 45 minuutin verran. Toinen ateria syntyi savukalalla ryyditetystä munakkaasta, jonka kuva on postauksen alalaidassa. Juhlavammat ja täyteläisemmät versiot näistä syntyvät, kun uuniperunatäytteessä käyttää jotakin rasvaisempaa maitotuotetta pohjana ja munakkaassa tavallista juustoa raejuuston sijaan.
Kevyt savukalaseuralainen uuniperunoille
100g raejuustoa
100g kevyttä kermaviiliä
n. 100g (voi olla enemmänkin) savukalaa, esimerkiksi savustettua nieriää
sitruunamehua
yrttisuolaa
pippuria
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti