Tavanomaisen lounasmunakkaan muunnelma osoittautui tänään tosi onnistuneeksi. Tilliä tähän yhden hengen munakkaaseen tuli melko runsaasti, sillä ruukunpuolikkaalle oli keksittävä käyttöä. Muutama katkarapu sai maut täydentymään mukavasti.
Tilli-katkarapumunakas (yhdelle)
2 kananmunaa
2 rkl vettä
hyppysellinen suolaa
ripaus valkopippuria
1/2 ruukkua tilliä hienonnettuna
kourallinen pakastekatkarapuja
tilkka öljyä tai nokare voita paistamiseen
*Sekoita pienessä kulhossa munien rakenne haarukalla rikki. Lisää muut ainekset, sekoita huolellisesti.
*Laita öljytilkka tai voinokare pienelle paistinpannulle, ja kuumenna kunnes pannu on todella kuuma. Kaada pannuun munakasmassa, laske levyn lämpö lähes pois päältä. Siirtele munakasmassaa varovasti reunoilta kohti keskustaa niin, että vielä hyytymätön massa valuu reunoille. Anna munakkaan hyytyä kypsäksi. Halutessasi voit kääntää munakkaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti