Ehkä kuulut kanssani samaan joukkoon: niihin, joiden mielestä tonnikalasalaatti maistuu ihan hyvältä, mutta jotenkin vaan niin... tonnikalasalaatilta. Siksipä tunasalaatti ilman muttia vaatii salaisuuksien selvittämistä. Ja keittiössä salaisuudethan selviävät vain kokeilemalla.
Viinietikalla maustettu tonnikala on ehdottomasti kova juttu. Tämän kesän ja alkusyksyn salaatit ovat kuitenkin piirtäneet keittiömieleeni uuden absoluuttisen totuuden: tonnikalasalaattiin kuuluu laittaa paitsi mitä huvittaa, myös omenaa ja viinirypäleitä. Amen.
3 kommenttia:
toi omena on niin totta! ja viinirypälettäkin tarvinnee kokeilla =)
Viinietikka tai sitruuna..eikö? Muuten se on ihan liian pliisua ja siitä sai opiskeluaikoina tarpeekseen..( mutta huom: silloin ennen ei ollut näitä hienoja ruokablogeja. Nyt ideat voi jakaa kaikille jos vaikka Äitee on kaukana :-) Kuten nyt tämä sinun!
Juu, etenkin jos omenaa ei ole riittävästi tai se ei ole kovin hapanta, kannattaa viinietikkaa tai sitruunaa lisätä. Itse tykkään tässä salaatissa kermaviilikastikkeesta, joka myös tuo vähän hapokkuutta kokonaisuuteen.
Ruokablogit on kyllä kätevä juttu :)!
Lähetä kommentti