Yksinkertaisella linjalla mennään jälleen, mutta miksipä ei mentäisi: tämä salaatti on mielestäni vinkkaamisen arvoinen! Ruokaisasta salaatista vatsa tuli tyytyväisesti täyteen harvinaisen moneksi tunniksi.
Lounassalaattiin tuli siis sitruunamehulla pirskoteltuja avokadolohkoja, mozzarellajuustoa viipaleina, cocktail-kokoisia makeita tomaatteja, kevyesti pannulla paahdettuja pinjansiemeniä sekä suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja balsamicoa. Nam!
Olen muuten huomannut, että hollantilaisista terttutomaateista en saa ollenkaan samanlaisia yliherkkyysreaktioita kuin suomalaisista tai espanjalaisista tomaateista. Ne ovat myös poikkeuksetta kaupassa kypsemmän oloisia ja jopa tuoksuvat tomaatille - johtuneeko vihreistä kannoista. Mielenkiintoista! Jos tuota kesähedelmää näin talvella ostaa, on Hollanti mielestäni ihan ok kompromissi Suomen ja Espanjan välillä taiteileville ;)
5 kommenttia:
Oi, paahdetut pinjansiemenet ovat ihania!
Minä olen huomioinnut hollantilaisista tomaateista saman.
Ihana salaatti
Kiitos kommenteista :)
Nam! Kylläpä onkin herkullisen näköinen kuva tuosta salaatista.. Maistuisi miullekin!
Kiva kuulla :) Tämä oli tosi helppo salaatti, eli on onneksi yksinkertainen mieliteko toteuttaa!
Lähetä kommentti