Opiskelijaelämässä keskipäivän pitkät kotilounaat ovat yksi parhaista puolista, mikä onkin myös muualla blogimaailmassa tullut todettua. Silloin tällöin unohtaa myös säästäväisyyden romukoppaan ja päättää palkita itsensä unelmalounassalaatilla. Ja mikä parasta - salaattitarpeiden jämät on melkeinpä pakko käyttää seuraavana päivänä toiseen salaattiin!
Vuohen gruyere- salaatti (yhdelle)
1/2 ruukkua rucolaa
muutama puolirengas öljy-viinietikkamarinoitua punasipulia
3 säilykepäärynänpuolikasta viipaloituina
5 aurinkokuivattua tomaattia suikaloituina
(muutama kalamata-oliivi puolitettuna)
n. 40-50g Juustoportin Vuohen gruyere- juustoa viipaloituna&kolmioituna
pinjansiemeniä
*Paahda pinjansiemeniä hetki pannulla.
*Kokoa salaatti luettelon mukaisessa järjestyksessä.
Merellinen salaatti (yhdelle)
1/2 ruukkua rucolaa
öljy-viinietikkamarinoitua punasipulia puolirenkaina
2 säilykepäärynänpuolikasta viipaloituina
1/2 prk tonnikalaa
sitruunamehua
kourallinen pakastekatkarapuja sulatettuna
leipäkuutioita, valkosipulinkynsi hienonnettuna
juustolastuja
*Kuumenna pannulla öljyssä hienonnettu valkosipulinkynsi. Ota valkosipuli pois pannulta, lisää öljyyn leipäkuutiot, paahda krutongeiksi.
*Kokoa salaatti luettelon mukaisessa järjestyksessä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti