sunnuntai, elokuuta 21, 2011

Ahven uunissa

Se on affen se.























Niitä oli kaupan samaan hintaan kuin kirjolohta, ja eihän se luonto antanut periksi jättää ostamatta. Luonto taas, se on päässyt etääntymään sen verran kauas, että kalatiskin sedältä piti kysyä, kuinkas näiden kanssa nyt toimitaankaan. Kokonaiset, peratut kaverit.

"Suolaa ja yrttimausteita sisäpinnoille, annetaan maustua noin 10 minuuttia. Uuniin leivinpaperin päälle noin 30-35 minuutiksi, 175 astetta lämpöä."

Hyvää tuli. Tätä sormin perkaillessa tuli ihan järvenrantafiilis, keskellä Helsingin harmautta.

3 kommenttia:

Pitkä kirjoitti...

Uiuiuiuiui, mäki haluun! Viimeksi oon saanu tommosta varmaan neljä vuotta sitten kun sain sitkeällä kalastuksella yhden ahvenen. Mistä ostit?

Anna kirjoitti...

Arabian K-Supermarketista, se on ihan kingi kauppa :)!

Iskä kirjoitti...

Sama ohje toimii myös kuhan kanssa. Eikä tartte edes niitä yrttimausteita. Pelkkä suola riittää.