Sinihomettapa juuri. Tuota on vaikea kuvailla, mutta se on kaikkea sitä mitä sinihomejuustoltani osaan (tai en edes osannut, mutta nyt osaan!) odottaa: samaan aikaan tosi vahvaa mutta kermaista, kirpeän suolaista ja pehmeän makeaa. Ei lainkaan läpitunkevan lehmänmaitomaista. Luonteikasta ja sävykästä.
Kuulemma espanjalainen sinihomekanta on se, joka maun tekee, mikäli oikein ymmärsin, joten ehkäpä samaa löytyy siis muunkin nimisisistä Espanjan sinihomeihmeistä.
2 kommenttia:
Jotain sinihometta?
Hassua, miten se jakaakaan mielipiteitä :D meidän perheessa olen Se Hullu, joka sitä syö... :D tuota täytyykin kysellä
Sinihomettapa juuri. Tuota on vaikea kuvailla, mutta se on kaikkea sitä mitä sinihomejuustoltani osaan (tai en edes osannut, mutta nyt osaan!) odottaa: samaan aikaan tosi vahvaa mutta kermaista, kirpeän suolaista ja pehmeän makeaa. Ei lainkaan läpitunkevan lehmänmaitomaista. Luonteikasta ja sävykästä.
Kuulemma espanjalainen sinihomekanta on se, joka maun tekee, mikäli oikein ymmärsin, joten ehkäpä samaa löytyy siis muunkin nimisisistä Espanjan sinihomeihmeistä.
Lähetä kommentti