
Punajuuri-appelsiinisalaatti (kahdelle)
2 etikkapunajuurta
1 appelsiini
1/2 pieni punasipuli
oliiviöljyä
balsamiviinietikkaa
mustapippuria
sinihomejuustoa
*Viipaloi etikkapunajuuret ja puolikas punasipuli. Kuori appelsiini, poista valkoista pintaa parhaasi mukaan ja viipaloi.
*Asettele viipaleet lautaselle. Punajuuret kannattaa laittaa paikoilleen ensin, jottei väri leviä aivan joka paikkaan...
*Pirskota pinnalle hieman oliiviöljyä sekä balsamiviinietikkaa. Lisää ripaus mustapippuria. Murusta lopuksi pinnalle vielä homejuustoa.
Vaikuttaapas hyvältä! Ainesten perusteella voisin tosiaankin kuvitella tämän illallisen alkusalaatiksi.
VastaaPoistaNiinpä! Ja toisaalta tämä on ainesten perusteella mukavan helppo valmistaa juhlistamaan tavallistakin päivää :)
VastaaPoistaTämä tosiaan vaikuttaa mielenkiintoiselle! Ajattelin tänään kokeilla appelsiini-punasipulisalaattia, sellaista yhdistelmää kun en ole koskaan maistellut. Ja jos se toimii (miksei toimisi-punasipuli on herkkua, samoin kuin appelsiini tähän aikaan vuodesta!), niin voisi sen tuunailla huomenna loppuun asti tällä sinun reseptillä :)
VastaaPoista