tag:blogger.com,1999:blog-34639385.post8138687436958376536..comments2024-01-06T18:10:39.369+02:00Comments on Unelias kokki: PurkkiherkkujaAnnahttp://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-46839683971530057122008-01-13T14:49:00.000+02:002008-01-13T14:49:00.000+02:00Mikä mahtava kommenttivirta! Kiitos!Matleena ja Ma...Mikä mahtava kommenttivirta! Kiitos!<BR/><BR/>Matleena ja Marke: :D Pitää seuraavalla <BR/>kerralla kuulostella, josko tulinen ruoka tuntuisi mullakin korvissa...<BR/><BR/>Mari: Ois kyllä mielenkiintoista kohdata sellainen ruoka, joka tuon pitäisi jättää lautaselle liian tulisuuden vuoksi. Mut eihän kaiken pidäkään olla tulista! Eli kutsu vaan meidät ruokavieraiksi ;)<BR/><BR/>Jams: Mukavaa jos inspiroi! Kiitos kuuluu kanssa-aterioitsijalle, joka koko jutun alunperin keksi.<BR/><BR/>Jokke: Jaa-a :D Mutta tulisen nälkään tää on kyllä joka tapauksessa helppo ja toimiva ruoka.Annahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-51162729543936011402008-01-12T19:59:00.000+02:002008-01-12T19:59:00.000+02:00Pasco Hot curry paste... hmm.. tarkoittaako toi ny...Pasco Hot curry paste... hmm.. tarkoittaako toi nyt sitä, et sitä currytahnaa paskoo monta päivää vielä syömisen jälkeen =)? Kyllä toi aika tujulta kuulostaa, mutta itsekin haitaria repiviin ohjeisiin tottuneena ajattelin kyllä kokeilla. KIITOS!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-46396837098950795402008-01-11T23:48:00.000+02:002008-01-11T23:48:00.000+02:00Täyttää ihan mielettömän hyvältä, menee takuulla k...Täyttää ihan mielettömän hyvältä, menee takuulla kokeiluun. Kiitos jo etukäteen!Hanna Takalahttps://www.blogger.com/profile/16674424809202575114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-87636543415219211422008-01-11T23:06:00.000+02:002008-01-11T23:06:00.000+02:00Hih.... vai pitäis kaataa chilipelto.... minullaki...Hih.... vai pitäis kaataa chilipelto.... minullakin tuo tulisuus tuntuu korvissa asti.... ei huono tuntemus silloin kun nuo röörit ovat vähän kroonisesti tukossa - ja vettä tulee kanssa nenästä....;DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-27698776329466426042008-01-11T22:02:00.000+02:002008-01-11T22:02:00.000+02:00Musta tuntuu, etten ikinä onnistuis tekemään sulle...Musta tuntuu, etten ikinä onnistuis tekemään sulle ja J:lle tarpeeksi tulista ruokaa, kun sitä varten pitäisi kaataa joku saakelin chili-pelto!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-21525408310051367572008-01-11T18:51:00.000+02:002008-01-11T18:51:00.000+02:00Toi hermoaistimusjuttu on ihan ymmärrettävä, kun e...Toi hermoaistimusjuttu on ihan ymmärrettävä, kun eihän se tulisuus sinänsä ole mikään maku. Ei se "maistu" miltään, mutta se tuntuu.<BR/>Ja kai noi korvat, nenä ja kurkku ovat kiinteässä yhteydessä toisiinsa, joten eri ihmisillä eri aistimukset voivat tuntua eri paikassa. Joskus intialaisessa ravintolassa huvittaa, kun mies niistää koko ajan nenäänsä ja meikäläinen yrittää vaivihkaa hieroskella toista korvaansa, kun kutittaa niin hitosti. :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-4082806958188367082008-01-11T12:27:00.000+02:002008-01-11T12:27:00.000+02:00Epäilen kyllä, että näillä ohjeilla ruoka ei onnis...Epäilen kyllä, että näillä ohjeilla ruoka ei onnistuisi, jos tahnaa laittaisi vaan ruokalusikallisittain. Tuohon syntyy sellainen currymainen rakenne juuri siitä purkillisesta. Itse tykkään intialaisissa tilata joko mietoa tai keskitulista ruokaa, ja vertaisin noita keskituliseen - vaikka purkillisen lisäksi noissa oli siis chiliäkin. Tulisiakin ravintola-annoksia oon maistanut, mutta ne on sit ihan eri juttu :D<BR/><BR/>Hauska tuo korvan kutitus! Opin tänä syksynä yhdellä kurssilla, että tulisuuden aistiminen ei itseasiassa ole makuaistimus vaan hermoaistimus, verrattavissa kipuun. Ehkä chili iskee sun korvahermoon? :)Annahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-7497532684231444812008-01-11T11:36:00.000+02:002008-01-11T11:36:00.000+02:00Minäkin hätkähdin tuota, että koko purkillinen tah...Minäkin hätkähdin tuota, että koko purkillinen tahnaa yhteen ruokaan... Mutta intialainen sapuska on kyllä mahtavaa.<BR/>Jännä, että useimmilla alkaa nenä vuotaa, jos syö tulista ruokaa, mutta mulla alkaa kutittaa toista korvaa. :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-83641003583421486672008-01-10T23:14:00.000+02:002008-01-10T23:14:00.000+02:00Noissa purkin kyljessä olevissa ohjeissakin kyllä ...Noissa purkin kyljessä olevissa ohjeissakin kyllä neuvotaan laittamaan 2 rkl koko ruokaan... Lisäksi, kun olin julkaisemassa tätä, mua vielä muistutettiin että molemmissa padoissa oli lisättyä chiliä :D Kyllä noita syödessä nenä vuoti, mutta olivat hyviä.Annahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-77885557236879177942008-01-10T22:40:00.000+02:002008-01-10T22:40:00.000+02:00purkillinen currytahnaa :D en tiiä onko se samanla...purkillinen currytahnaa :D en tiiä onko se samanlaista, mitä itse oon laittanut lusikallisen ja siitäkin tullut jo tosi tulista. mutta muuten kuulostaa ihanalta ohjeltaa, täytyy kokeilla. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-89916432390553757172008-01-10T22:31:00.000+02:002008-01-10T22:31:00.000+02:00Oispa ihanaa jos olis itse kasvatettua pinaattia p...Oispa ihanaa jos olis itse kasvatettua pinaattia pakastimessa! Pinaatti on kyllä tosi hyvä kumppani tulisille mausteille.Annahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-87738706574539803452008-01-10T22:23:00.000+02:002008-01-10T22:23:00.000+02:00Mahtavaa kun tulee pinaattiohjeita! akastin pinaat...Mahtavaa kun tulee pinaattiohjeita! akastin pinaattia innolla kesällä, oli pientä ylituotantoa ja nyt pitäisi ryhdistäytyä käyttämään ne pois pakastimesta. Tuo edellinen palak paneer kuulosti herkulliselta ja curryakin voisin kokeilla.Tuslahttps://www.blogger.com/profile/04587405902743746542noreply@blogger.com