tag:blogger.com,1999:blog-34639385.post8205784953563999686..comments2024-01-06T18:10:39.369+02:00Comments on Unelias kokki: Tomaatti-kaprispastaAnnahttp://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-4451402788010194462008-06-29T20:21:00.000+03:002008-06-29T20:21:00.000+03:00Ylimuuli: Ehkäpä se on sit just se Reiskan vahvemp...Ylimuuli: Ehkäpä se on sit just se Reiskan vahvempi maku, joka vaan muhun ei niin iske! Ja vuosikertavaihdot kuulostaa loistavalta :)<BR/><BR/>Hanna: Kiitti vinkistä! Lidl saattaa muutenkin joskus yllättää tuotteillaan. Joskus kai juuri tuollaiset vähän kansainvälisemmät maut on siellä kohdallaan.<BR/><BR/>Anonyymi: Mukava kuulla! Pastakehuja salaisesta keittiöstä ;) Feta sopii varmasti tähän, ja nuo kirsikkatomaatit ei kirvele suutakaan samaan malliin.Annahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-62830006558355648742008-06-29T00:59:00.000+03:002008-06-29T00:59:00.000+03:00Tein tästä vähän muokatun version ja hyvää oli! Kä...Tein tästä vähän muokatun version ja hyvää oli! Käytin normitoman sijaan vähän makeampia kirsikkatomaatteja ja sitruuna unohtui (olisi kyllä varmasti sopinut). Öljyn määrää vähensin ja parmesanin sijaan huiskaisin mukaan paketin pehmoista Apetina-fetaa. Uh.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-85943826834162080452008-06-25T23:53:00.000+03:002008-06-25T23:53:00.000+03:00ää mun kommenttini katosi bittiavaruuteen?Pitipä s...ää mun kommenttini katosi bittiavaruuteen?<BR/><BR/>Pitipä sanomani, että varsin ihanalta kuulostaa tämä pastahässäkkä. Ja hitsi vieköön, inhottavaa tuollainen tomatitiallergia, sympatiani.<BR/><BR/>Meillä käytetään Lidlin oliiviöljyä, varsin kelpo kamaa se.<BR/><BR/>Ja lehdistä puheenollen, mulle tulee ne kaikki. Tekee pahaa opiskelijan budjetille, mutta minkäs teet kun ne on vaan kaikki niin ihaneja :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-51179764026323113062008-06-25T22:01:00.000+03:002008-06-25T22:01:00.000+03:00No kato arvasin! Samoilla apajilla ollaan :-D Rain...No kato arvasin! Samoilla apajilla ollaan :-D Rainbown luomuolkku on ahkerassa kulutuksessa. Ja Bertollia, tosin ei kylmäpuristettua, tuo Lihansyöjä ostaa mieluiten, se on miedonmakuinen. Rainbow taas on aika vahva, mutta minä tykkään.<BR/><BR/>Ja niihin kalliimpiin ei todellakaan ole oikein raaskinut sijoittaa, olkkua kuluu niin suuret määrät. :-/ Myös se luomu-aspekti vetoaa.<BR/><BR/>Mulle tuli Maku kaksi vuotta, nyt en ole sortunut edes mihinkään ylihalpaan tarjoukseen, kun täyttyy paikat lehdistä joiden ohjeita ei ehdi kokeilla. Mutta nythän se näyttää tietysti ekstramaukkaalta... Ja Gloriaa kuolailen aina kavereilla. Tykkään kyllä joistain Suomen Kuvalehden Gourmetinkin jutuista, ja Etiketti on onneksi ilmainen.<BR/><BR/>Mekin asutaan niin lähekkäin että vois hyvin pistää vaihtoon jonkun lehden vuosikerran vaikka hetkeks :-)Meri, Helsinkihttps://www.blogger.com/profile/09487136520579431658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-36238715898800955652008-06-25T15:08:00.000+03:002008-06-25T15:08:00.000+03:00Ylimuuli: Jätin rivien välissä asian aika avoimeks...Ylimuuli: Jätin rivien välissä asian aika avoimeksi :D Normaalisti mun oliiviöljy on Rainbowta, mutta kun nyt tämän reseptin myötä ostin Bertollin Extra Virginiä (joka ilmeisesti on aika basic-oliiviöljy?) huomasin kyllä positiivisen eron halpikseen. Miltään aivan ylimaallisen täydellisen täyteläiseltä sekään ei kuitenkaan maistunut, koska olen niin pihi etten raaskinut ostaa niitä (kai) superhyviä. <BR/><BR/>Joten en osaa sanoa lemppariani, paitsi että Reiska ei ole ehkä valinnoista vakuuttavin ;).<BR/><BR/>Polkkis: Mä tein ihan saman jutun! Jossain vaiheessa alkoi epätoivo vallata, ja avauduinkin pettymyksistäni asiakaspalveluun samalla kun lopetin tilauksen. Tosin myös tarjoukset vaikutti; vuosi sitten sain tilattua Glorian puoleen hintaan ja nyt Maku-lehden. Ehkäpä sitten taas joskus Gloriaa.<BR/><BR/>Jams: Mulla oli aiemmin Makua kohtaan vähän epäileväinen asenne, mutta sen nykyisestä meiningistä olen kyllä tykännyt. Ja on se paperikin melkein yhtä hienoa kuin Gloriassa ;).Annahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-48510504904393869552008-06-25T13:13:00.000+03:002008-06-25T13:13:00.000+03:00Meillä on lehtien suhteen hoidettu homma niin, ett...Meillä on lehtien suhteen hoidettu homma niin, että kukin kotimainen ruokalehti menee eri huusholliin ja lehtiä vaihdellaan ja lainaillaan päikseen.<BR/><BR/>Mutta Maku tuntuu ikävältä sormissa.Hanna Takalahttps://www.blogger.com/profile/16674424809202575114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-71376081251564063022008-06-25T11:21:00.000+03:002008-06-25T11:21:00.000+03:00Kyllästyin Gloriaan myös ihan totaalisesti. Lopeti...Kyllästyin Gloriaan myös ihan totaalisesti. Lopetin tilauksen ja vaihdoin taas Makuun. Hyvä lehti :DPolkkapossuhttps://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-976808095677772052008-06-25T06:44:00.000+03:002008-06-25T06:44:00.000+03:00Mikäs on sun suosikkioliiviöljy? Noista laadukkais...Mikäs on sun suosikkioliiviöljy? Noista laadukkaista siis. :-)<BR/><BR/>Mun kokemuksen mukaan laadukkaat (okei, kalliimmat) on yleensä miedomman makuisia kuin halvemmat, mutta ehkä otokseni on suppea.Meri, Helsinkihttps://www.blogger.com/profile/09487136520579431658noreply@blogger.com