tag:blogger.com,1999:blog-34639385.post6630359284913925996..comments2024-01-06T18:10:39.369+02:00Comments on Unelias kokki: CalzonetAnnahttp://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-42619111001426297612011-05-31T07:16:20.981+03:002011-05-31T07:16:20.981+03:00Kyse on ehkä enemmänkin sellaisesta neljäsosapallo...Kyse on ehkä enemmänkin sellaisesta neljäsosapallon muodostamisesta kuin vaivaamisesta, oot oikeassa :D<br /><br />Leipureilla on sille varmaan oma sanansa, mun leivontasanavarasto on rajoittuneempaa :DAnnahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-54518633207538946652011-05-30T21:20:13.223+03:002011-05-30T21:20:13.223+03:00miksi muuten vaivaat kohotuksen jälkeen uudestaan?...miksi muuten vaivaat kohotuksen jälkeen uudestaan? voisit vaan jättää koko kohotuksen suoraan koska tuo sen aika lailla nollaa kuitenkin.aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.com