tag:blogger.com,1999:blog-34639385.post6435925898815926336..comments2024-01-06T18:10:39.369+02:00Comments on Unelias kokki: Seuraavaksi kaupallisehkoja tiedotteehkojaAnnahttp://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-31833767992641987312011-02-07T08:37:17.018+02:002011-02-07T08:37:17.018+02:00Kiitsa kommenteista kaikille!
Musta tuotemerkkiju...Kiitsa kommenteista kaikille!<br /><br />Musta tuotemerkkijutuista kirjoittaminen onkin hiukan haastavaa juuri siksi, että koittaa tuoda kritiikkiseulan läpi vain ne jutut joista itsellä on jotain sanottavaa. Aina kun ei oo mitään sanottavaa suuntaan tai toiseen..<br /><br />Veera no mut kun rahka ON rasvatonta! Sillä mennään. Se tehdään Suomessa siitä rasvattomasta maidosta, jollaiseksi kaikki kauppojen maito aina luomumaitoa ja täysmaitoa myöten aluksi vakioidaan... Se on tietty keskustelu ihan erikseen, että miksi vakiointia ja jalostusta ylipäänsä tehdään, allekirjoitan.<br /><br />Pehmis-Aura taas yllätti, koska tuolla rakenteella se maistui mulle noin kymmenkertaisesti paremmin kuin Valion tavis-Aura tähän asti. Ja se on asia erikseen, mikä muu pehmeä tai kovempi sinihomejuustoasia maistuu vielä paremmalle, allekirjoitan :DAnnahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-78521301872991089752011-02-06T16:53:43.559+02:002011-02-06T16:53:43.559+02:00Sorgen, mutta miksi ihmeessä rahkan pitää olla ras...Sorgen, mutta miksi ihmeessä rahkan pitää olla rasvatonta ja eikö se nyt rasvaisenakin ole ihan riittävän pehmeää. Jos elopaino hipoo käyrien huipulla, niin ei se kuulkaa rasvattomalla rahkalla sieltä alas tule.<br />Ja pehmeää levittyvää Auraa? Siis eikö sitä siitä palasta saa levitettyä? Kuinka avuttomina meitä pidetään? Miksi kaikki hyvä pilataan?<br /><br />Varsinaiseen kysymykseen vastaisin, että ruokabloggaajien kutsuminen erilaisiin tilaisuuksiin on ilahduttavaa. Bloggaaja kun pääsääntöisesti on ihan tavallinen kuluttaja, tosin mahdollisesti helposti johdateltavissa.Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-31887664364476956122011-02-05T22:47:02.189+02:002011-02-05T22:47:02.189+02:00Pehmeää Aura-juustoakin on nykyään? wow. Mukava uu...Pehmeää Aura-juustoakin on nykyään? wow. Mukava uutinen :) Mehut oli varmasti niin hyviä - harvinaista herkkua meidän ruokapöydässä mutta joskus teen oikein runsaan aamiaisen ja Tropicanaa löytyy silloin aina.Mausteinen Mantelihttps://www.blogger.com/profile/15965975680603809793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-76990041446663643672011-02-04T11:16:12.950+02:002011-02-04T11:16:12.950+02:00uusien tuotteiden esittely blogeissa on musta ihan...uusien tuotteiden esittely blogeissa on musta ihan kivaa jos sitä ei tehdä niin että listataan vaan jostain pressijulistuksesta uudet tuotteet ja niiden kuvat.. eli ilmasta mainosta vaan firmalle, vaan sanotaan jotain fiksua itekin.<br /><br />näitä kaikkia tuotemainostus tapahtuami tuntuu nyt olevan joka päivälle mutta ei niihin pääse koskaan kun on työt edessä..aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-82986992624635953612011-02-04T09:21:26.393+02:002011-02-04T09:21:26.393+02:00Pehmeä Aura on tuotu tavan ihmisten eli kuluttajie...Pehmeä Aura on tuotu tavan ihmisten eli kuluttajien saatavillekin? Sehän kiva, vaikkakin uskon sieltäkin löytyvän epäilyttävän ainesosan tai muutamankin. Nyt voi sitten muukin jengi sekoilla ja <a href="http://jokapaivaistaleipaa.blogspot.com/2010/10/oljy-miksaantuu-suklaaseen.html" rel="nofollow">sekoittaa oliiviöljysuklaamoussee pehmeää auraa</a>.Hanna Takalahttps://www.blogger.com/profile/16674424809202575114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-36942603375363203542011-02-04T09:16:28.529+02:002011-02-04T09:16:28.529+02:00Minäkin olin tuossa Tropicana-tilaisuudessa,harmi,...Minäkin olin tuossa Tropicana-tilaisuudessa,harmi,ettei törmätty! Tosin tulin sinne heti alussa,ja olin aika lyhyen aikaa,ja yritin katsoa,oliko muita ruokabloggareita,tosin ei silloin tainnut olla...Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com