tag:blogger.com,1999:blog-34639385.post315695475443600272..comments2024-01-06T18:10:39.369+02:00Comments on Unelias kokki: Tuikitavalliset tomaattibruschetatAnnahttp://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-2647024199223201162013-01-08T22:46:23.804+02:002013-01-08T22:46:23.804+02:00Anonyymi: Musta tuntuu, että kun aika vierii eteen...Anonyymi: Musta tuntuu, että kun aika vierii eteenpäin niin hoksaan vaan paremmin ja paremmin, että rakastan ruoanlaitossa juuri yksinkertaisia juttuja tosi paljon :)<br /><br />Matl: Meinasin sanoa tähän, että jos kalttailuun lähtee, niin sit tää ei ois enää niin helppoa, MUTTA toisaalta opetit mulle että silakannahanpoistokin on tosi helppoa! :) Toki voi siis kaltata, mutta tässä ruokalajissa kuoret ei mun mielestä haittaa niin paljon kuin vaikka jossain lämpimässä ruoassa tai bloody maryssa. (Ne tuo vaan TEKSTUURIA :D)Annahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-50942638291838556542013-01-08T21:59:48.712+02:002013-01-08T21:59:48.712+02:00Kaltatut tomaatit maistuu ainakin mun mielestä iha...Kaltatut tomaatit maistuu ainakin mun mielestä ihan tosi paljon paremmilta kuutioina kun sellaset, joissa on kuori. Eikä se kalttaaminenkaan oo vaikeaa, veitsellä vaan rasti tomaatin pintaan, tomaatit kulhoon, kiehuvaa vettä päälle ja tomaateista saa vedettyä kuoret pois kuin silakasta nahan :D. Mut ehkä tää on makuasia!<br /><br />- Matleena-siskosiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-10452209975823041812013-01-08T21:49:17.113+02:002013-01-08T21:49:17.113+02:00Kiva lukea välillä jostain jotain tuikitavallistak...Kiva lukea välillä jostain jotain tuikitavallistakin reseptiä.<br />p.s. aina on joku, jolle pelkkä leivän leikkaaminenkin on liian hankalaa ja vaivalloista :)Anonymousnoreply@blogger.com