tag:blogger.com,1999:blog-34639385.post3139035659649053971..comments2024-01-06T18:10:39.369+02:00Comments on Unelias kokki: Grillikauden aloitus eli pariloitu tofusalaattiAnnahttp://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-39241785877728069072012-10-07T21:49:44.450+03:002012-10-07T21:49:44.450+03:00Jee! Sitä oli niin paljon, että sain siitä loppuvi...Jee! Sitä oli niin paljon, että sain siitä loppuviikosta hyvän eväänkin kerran :)<br /><br />Mäkin oon kuullut tuosta, että siihen paistettavaan laitetaan se öljy. Ja niin varmaan kannattaakin tehdä. Mutta sitten kun luin tuon mun emaloidun valurautapannun käyttöohjeita, niin hämmennyin vähäsen, kun siellä neuvottiin ettei pannua pitäis ihan sellaisenaan kuumentaa, vaan öljyä tai paistettavaa pitää olla tasaisesti eri puolilla... Joten sudin silikonisudilla öljyä vähän joka puolelle :DAnnahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-17519354907017328302012-10-07T21:35:25.847+03:002012-10-07T21:35:25.847+03:00Jee, parilapannu! Ja kiva kun pastasalaatinkin sai...Jee, parilapannu! Ja kiva kun pastasalaatinkin sait nautittua. Mutta kysymys: mä oon kuullut/lukenut, että pariloitaessa ei pannuun pitäisi laittaa öljyä, koska se valuu pitkälti vaan sinne väleihin. Että öljy pitäisi sen sijaan sutia paistettavan asian pintaan. Mitä mieltä oot tästä? Hiphei! Ja kokkaillaan pian taas yhessä, jookos? :)mirvamörvänoreply@blogger.com