tag:blogger.com,1999:blog-34639385.post172388623851238997..comments2024-01-06T18:10:39.369+02:00Comments on Unelias kokki: Hampparilaakson salaisuudetAnnahttp://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-21560043740420438132010-06-11T11:37:17.266+03:002010-06-11T11:37:17.266+03:00Jostain syystä ei ole ikinä käynyt mielessä mausta...Jostain syystä ei ole ikinä käynyt mielessä maustaa majoa ketsupilla, kiitos vinkistä! <br /><br />Jos on suuri cheddarin ystävä niin kannattaa joskus kokeilla laittaa palanen juustoa (siis ihan oikeeta cheddaria, ei sulatejuustosiivua. tai sinihomejuustoa.) jauhelihapihvin sisään. Se purskahtaa sieltä ihastuttavasti kun pihviä puraisee :)Tiinahttps://www.blogger.com/profile/05211900666887631688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-35299486506807236862009-08-18T13:45:21.905+03:002009-08-18T13:45:21.905+03:00Mukavaa että maistui!Mukavaa että maistui!Annahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-91238746433853061592009-08-17T21:24:45.913+03:002009-08-17T21:24:45.913+03:00kiitos helposta ja hyvänmakuisesta majoneesin ohje...kiitos helposta ja hyvänmakuisesta majoneesin ohjeesta. me laitoimme sekaan vielä hiukan grillimaustetta - nam!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-1836997519775400382009-08-12T21:51:59.192+03:002009-08-12T21:51:59.192+03:00Strömsössä tehtiin aikoinaan hampurilaisia ja sama...Strömsössä tehtiin aikoinaan hampurilaisia ja samalla ohjeella olen tehnyt juuri kaupan höttösämpylöitä vastaavia tuotoksia. Kastike on myös kokeilemisen arvoinen.<br /><br />http://svenska.yle.fi/matochfritid/matartikel.php?id=1800Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-40618332884006773712009-08-12T18:05:01.505+03:002009-08-12T18:05:01.505+03:00Use the Force, Anna.
Lisättäköön vielä sellainen ...Use the Force, Anna.<br /><br />Lisättäköön vielä sellainen kommentti, että Raholalla on mielenkiintoinen juttu <a href="http://www.kolumbus.fi/rahola/sanastot/h.html#hamp" rel="nofollow">hampurilaisista</a>.Ari Makelahttps://www.blogger.com/profile/15543949136812645410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-91526014158360258772009-08-11T22:01:59.260+03:002009-08-11T22:01:59.260+03:00Kiitos linkkivinkeistä!
Ja hauskaa, Ari, että pro...Kiitos linkkivinkeistä!<br /><br />Ja hauskaa, Ari, että profiiliomena näyttää levitoivalta :D Oikeassa oot, nyt kun katson.Annahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-52445171530410064842009-08-11T21:33:16.626+03:002009-08-11T21:33:16.626+03:00Pastanjauhannan resepti oli ensimmäisiä, jotka löy...<a href="http://pastanjauhantaa.blogspot.com/2009/06/tee-se-itse-hampurilaissampylat.html" rel="nofollow">Pastanjauhannan resepti</a> oli ensimmäisiä, jotka löysin. Jatkan googlaamista vielä lisää josko hötön salaisuus paljastuisi.<br /><br />Sain tästä blogauksestasi pakkomielteen tehdä itse hampurilaisia ja kävin äsken kaupassa. <br /><br />Sulla on muuten profiilikuvassa hieno levitoiva omena. Kesti vähän aikaa tajuta, ennenkuin ymmärsin millä se pysyy ilmassa.Ari Makelahttps://www.blogger.com/profile/15543949136812645410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-69186545430121083702009-08-11T21:07:33.995+03:002009-08-11T21:07:33.995+03:00Mä olen kerran elämässäni onnistunut tekemään oike...Mä olen kerran elämässäni onnistunut tekemään oikeanlaisia höttösämpyleitä hampurilaisia varten tätä Maku-lehden ohjetta käyttäen: http://www.maku.fi/reseptit/resepti/Chili-hodaris%E4mpyl%E4t/1728.html<br /><br />Tuli ihan oikean näköisiäkin kun ripotti seesaminsiemeniä päälle! Ilmeisesti se on tuo juurinostatus mikä auttaa siihen ilmakuplien määrään...Annihttps://www.blogger.com/profile/09241910177366481337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-59323879324081884942009-08-11T19:19:41.043+03:002009-08-11T19:19:41.043+03:00Höttöpullan nostatus on kyllä mullekin mysteeri. O...Höttöpullan nostatus on kyllä mullekin mysteeri. Osaisikohan joku kertoa enemmän..?<br /><br />Omatekoisissa sämpylöissä on ihan eri tavalla makua, mutta kyseessä onkin sitten taas hampurilaiselämys omaa luokkaansa :) Onneksi variointimahdollisuuksia löytyy tälläkin osastolla.Annahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-49165369277239388582009-08-11T12:09:16.219+03:002009-08-11T12:09:16.219+03:00Oooh, hampurilaisaddikti on täällä ihan kuola suup...Oooh, hampurilaisaddikti on täällä ihan kuola suupielessä!<br />Tein viimeksi sämpylät itse ja ne onnistuivat hyvin, mutta eihän ne niitä autenttisia höttöpullia oikein muistuttaneetkaan. <br />Enivei, hanpurilainen on kyllä ihana asia!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34639385.post-53331263763688648602009-08-10T12:42:30.250+03:002009-08-10T12:42:30.250+03:00Hyvät hampurilaiset ovat erittäin maukasta ruokaa!...Hyvät hampurilaiset ovat erittäin maukasta ruokaa! Olen pitänyt esimerkiksi Memphisien chimichurrihampurilaisesta.<br /><br />Epäilen, että noille kaupan hampurilaissämpylöille, joita minäkin olen käyttänyt, tehdään jotain muua kuin nostatetaan pelkästään hiivalla. Ei leivässä kai muuten voi mitenkään olla niin paljon ilmaa.Ari Makelahttps://www.blogger.com/profile/15543949136812645410noreply@blogger.com