
Tomaattinen tonnikala-kapriskastike valkoviinillä (2 annosta)
oliiviöljyä
1 pieni sipuli
2-3 rkl kapriksia
1/2 - 1 rs kirsikkatomaatteja
1 tlk tonnikalaa öljyssä
1/2 dl valkoviiniä
rouhittua mustapippuria
*Kuumenna reilu tilkka oliiviöljyä pannulla. Hienonna sipuli ja kuullota sipulisilppua öljyssä. Lisää kaprikset, sekoittele ja painele niin että ne hieman hajoavat.
*Puolita kirsikkatomaatit. Kun sipuli on läpikuultavaa, lisää tomaatinpuolikkaat pannuun ja anna kuumentua. Lisää sitten valkoviini ja lopuksi valutettu tonnikala, anna seoksen juuri ja juuri kiehahtaa mutta älä keitä. Mausta rouhitulla mustapippurilla. Tarjoile esim. pastan tai uusien perunoiden kanssa.
Tuollainenhan ois superkätevää! Meilläkin kun mää oon ainoa joka viiniä juo, niin jos nyt joskus haluais sitä viiniä ruokaan laittaa, niin pullosta jää vähän turhan paljon yli yhdelle ihmiselle juotavaksi (paitsi jos on lauantai-ilta :) ).
VastaaPoistaJa herkulta näytti tuo ruokatuotoskin. Sanavahvistuskin on samaa mieltä: nomma :D
Kätevältä tuotteelta kyllä vaikuttaa, tosiaan!
VastaaPoistaHihi, hauskat sanavahvistukset on parasta :)
Kiitos ICA-vinkistä. Tukholmaan olis tarkoitus matkata kesäkuussa, joten täytynee käydä tutkimassa tarjontaa.
VastaaPoistaKivoja reseptejä sulla.
Kanelibasilika: Kiitos kommentista! :) ICA-kauppoja onneksi löytyy Ruotsista kuin K-Marketteja täällä konsanaan.
VastaaPoistaKylläpä kuulostaa mielenkiintoiselta! Kiva että nyt löytyy "viiniä"kin joka säilyy. :) Tonnikala on jo sellaisenaan hyvää, valkoviinissä varmasti täydellistä!
VastaaPoistaOliskohan tuota meidän hallikaupassa. Minäkin olen huono juomaan mitään, joten etikaksi menee PIENIKIN pullo .
VastaaPoistaPitääpä nyt tangomarkkinan seuraksi tehdä tuo salaatti!
Kiitos kommenteista :)
VastaaPoista