
Mangosalsa (4-6:lle)
2 kypsää mangoa
2 tomaattia
1 kevätsipuli (ei varsia)
3-4 mietoa punaista pikkupaprikaa (tai 1 tavallinen)
2 (tai maun mukaan) pientä tulista chilipaprikaa, esim. lemon drop
mustapippuria rouhittuna
*Kuori mangot kuorimaveitsellä. Leikkaa hedelmään pitkittäisiä ja poikittaisia viiltoja niin, että syntyy "ruudukko", jossa ruutujen sivut ovat noin sentin luokkaa. Viistä sitten leikkuuveistä mangon kiven pintoja pitkin irroittaen hedelmälihan kivestä: saat aikaiseksi kasan mangokuutioita.
*Hienonna tomaatit, kevätsipuli, paprika ja chili. Sekoita kaikki ainekset mangokuutioihin. Rouhi pinnalle mustapippuria.

kiitos mangonpilkkuuohjeista. se onkin ollut suht tuskaa ja lopputulos melko rumaa. ensi kerralla käytetään tätä vinkkiä!
VastaaPoistaKivaa että oli avuksi! :) Mäkään en ollut ennen mangoa tähän tapaan pilkkonut, mutta olin sitten jostain bongannut tämän vinkin ja se kyllä helpotti puuhaa hurjasti!
VastaaPoista